Camping in de buurt van Saint Gilles Croix de Vie

Saint Gilles Croix de Vie ligt op 20 km van Camping La Prairie en is een havenstad waar de charme van kleine steegjes en dokken u niet onverschillig laat.

Voel je vrij om een ​​wandeling te maken en alle activiteiten te testen die de stad te bieden heeft!

Water activiteiten:

-Account, de tijd van een dag, kapitein dankzij Ptit's Mousses, elektrische bootverhuur, onvergetelijk moment in perspectief.

-Amateur vissen? De vriend van de visser neemt je graag mee om wat tijd door te brengen op zee voor een visreis, GEGARANDEERDE CONVIVIALITEIT!

-Voor liefhebbers van zweefvliegen en sensatie, vindt u ook uw geluk! KS WAKEPARK zorgt voor je en markeert je vakantie met een witte steen! Tussen waterski, wakeboard, wakeskate, kneeboard, bi-ski ... maak je geen zorgen, coaching is professioneel en dynamisch, goede herinneringen in afwachting!

Musea-Lokaal erfgoed:

-Venez ontdek de beroemde sardine van Saint Gilles Croix de Vie in de Conserverie La Perle des Dieux. Ontdekkingsgebied met tentoonstelling, video en proeverij van de beroemde lokale sardines staan ​​op het programma.

-Het House of the Fisherman, is een reconstructie van een interieur uit de jaren 1920. Het bestaat uit twee kamers en een binnenplaats, het presenteert het meubilair, gereedschap en kleding van de tijd evenals tijdelijke tentoonstellingen over de wereld van de vissen en het lokale leven.


-The Rimajures, ruimte Henry Simon: voormalige werkplaats van de schilder Henry Simon, de bourrine is een plaats van blootstelling en herinnering geworden om het werk van de kunstenaar te waarderen.

Uitgangen:

- Je kunt je avond beginnen in het Saint Gilles Croix de Vie Casino! Speeltafels of gokautomaten, we hopen dat u weggaat met de jackpot!

- Om je avond voort te zetten, zullen voor alle leeftijden en van alle smaken vele bars jouw gillocrucian avonden onderbreken!

-Ten laatste, als u uw avond tot het einde van de nacht wilt verlengen, zullen Monte Cristo en Club Saint Hilaire uw thuishavens zijn ...

 
Contactgegevens
CAMPING LA PRAIRIE ****
Camping à 800 m de la plage à Saint Jean de Monts en Vendée
146, rue du Moulin Cassé
85160 Saint-Jean-de-Monts
Vendée - Pays de La Loire - Frankrijk
Telefoon: 00 33 2 51 58 16 04
E-mail: contact@campingprairie.com

GPS-coördinaten :
N 46°48'14.76" / W 2°5'36.28"Meer zien
Openingstijden

Camping geopend van 1 april tot 30 september.Het hele jaar telefonisch bereikbaar van ma t/m/ vr van 9-12.30 uur en van 14 - 18,30 uur.
Vanaf 1 april is de receptie dagelijks geopend van 9 – 12.30 uur en van 14 – 18.30 uur
Van 1 juli tot 30 aug is de receptie dagelijks geopend van 9 – 12.30 uur en van 14 – 19 uur

 
Klantenservice
00 33 2 51 58 16 04
9h-12h30 / 14-18h30
Hulp nodig
Ik betaal mijn saldo
 
Gratis termijnbetaling
Veilige website en veilig betalen
Creditcard of overschrijving
Beste prijs garantie
 

Loading